firelux petrolium

Verkoop

Om onze verhuurvloot op peil te houden gebeurt het regelmatig dat U tegen zeer gunstig prijzen professionele machines uit onze verhuurvloot kunt kopen. Kijk hiervoor onder de rubriek aanbiedingen. Voor de aanschaf van nieuw professioneel handgereedschap bent U ook hier aan het juiste adres.. Scholten Verhuur heeft een breed assortiment elektrische handgereedschap van een top kwaliteit.

Vraag vrijblijvend de catalogus aan en overtuig uzelf. Maar ook voor bijvoorbeeld werkkleding, schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen etc., kunt U bij ons terecht.

milwaukee
stihl
bobcat
duss
robin agg
aspen
 
 

Het meest omvangrijke Lithium-Ion assortiment


Het assortiment Lithium-Ion accu-gereedschap van Milwaukee omvat boorhamers, boorschroefmachines, slagboormachines, slagmoersleutels, reciprozaag machines, cirkelzaagmachines en een bandzaag machine in de klasse 18 tot 28 Volt. Met de gepatenteerde V-technologie biedt Milwaukee u het meest omvangrijke Lithium-Ion gereedschap programma dat vandaag de dag op de markt te koop

Wij vragen graag uw speciale aandacht voor een interessante actie van Milwaukee Heavy-Duty Electric Tool - hét topmerk voor professionals.

 

aspen

 

Firelux is een schone brandstof geschikt voor alle merken verplaatsbare kachels

Firelux-brandstoffen geven een schone verbranding, doordat een groot aantal schadelijke stoffen er simpelweg niet in zit. Hierdoor gaat de kachel veel langer mee en blijven gezondheid en milieu beschermd.

  • Bevat vrijwel geen zwavel
  • Geen geur
  • Laag aromaatgehalte
  • Minder emissie van schadelijke stoffen
  • Langere levensduur van de kachel
  • Voldoet aan stringente Europese wetgeving (conform DIN 51603-1 en ArrĂȘtĂ© 25-06-201

Aspen benzine is speciale alkylaatbenzine. Het bevat vrijwel geen voor de mens schadelijke stoffen, zoals benzeen, tolueen en zwavel. Hierdoor zijn zowel de brandstofdampen als de uitlaatgassen beduidend minder schadelijk. Als gebruiker merkt u dit direct; geen last van irritaties aan ogen en luchtwegen, geen hoofdpijn, misselijkheid, etc. Overal waar mensen direct in aanraking komen met brandstofdampen en uitlaatgassen is Aspen een zeer gewaardeerd alternatief.

Daarom wordt Aspen onder andere gebruikt in machines voor groenonderhoud en weg- & waterbouw, particuliere tuinmachines, indoorkarts, jetski's, kleinere buitenboordmotoren, waterpompen, generatoren, etc.